About us

Sportuna Ltd

Бъди във форма с грижа към здравето и природата!

 

european uniion funding Европейска подкрепа

Проектът е финансиран и подкрепен
от Евпропейски Социален Фонд
към ЕС. Благодарим ви!

about us - proffesionals Висок професионализъм

Екипът, който стои зад този магазин се
се занимава с зравословен начин на живот
повече от десет години!

about us -quality garanteed Гарантирано качество

Всички продукти са внимателно побрани.
Ние работим само със сигурни и сертифицирани парньори.
Вашето здраве е най-важно за нас!

Защо да си купите от нас?

Имаме вече стотици клиенти, които решиха да ни се доверят веднъж.
Над 60% от тях се върнаха... Те имат своите причини!

Ние, хората, се превърнахме в консуматори. Слагаме в устите си всичко, което ни се прияде или допие...изливаме го вътре като все едно в боклукчийска кофа и не се замисляме - нали e вкусно, а то дори и не винаги е вкусно. Вътре във вафлата имало малко растителни мазнини
- “Знам ,ама пък, ако вземем да се лишаваме от всичко..”
си казваме и продължаваме да тъпчем.
“Нищо няма да ми стане от една вафла!”.
Дъвчeм дъвки без захар, още по-лошо - даваме ги на децата си да ги дъвчат
“за деца, без захар”,
а са пълни с аспартам, който сигурно и бавно ни убива. Зеленчуците и плодовете, които все по рядко ядем са с все по-лошо качество и с по-ниска биологична и витаминна стойност. Започнаха да се появяват вредни вещества дори и в тях. Безалкохолните напитки, колбасите, чипсовете, маргарините
…”Да, знаем за тях. От един път нищо няма да ми стане...”
това се повтаря всеки път. За пушачите и хората които обичат да си пийват алкохол коментара ни става излишен. Нека към този букет добавим и мръсния въздух, и ежедневните стресови ситуации, в които съзнателно или подсъзнателно организма ни попада.
Телата ни имат изострена нужда от хранителни елементи, повече от всякога друг път. Подберете внимателно храните си и добавките към тях, за да избегнете допълнителна доза цветя към "букета"...

 

Позволява се връщане на продукт/ти само и единствено ако не са разопаковани и ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост - запазен е техният добър търговски вид. При връщане на продукта/тите траябва да присъства оригиналнта стокова разписка и касова бележка, с която е/са доставен/и продуктът/тите; В случай, че върнатия/те продукт/и е/са с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, липсващи аксесоари, стокова разписка и касова бележка, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта/тите и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта/тите. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия склад и неговата проверка; Тази услуга не е валидна при покупка на едро (Корпоративни продажби); Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга (по злоупотребяващ начин).

 

Получавате продукт, различен от поръчания. Получавате продукт с различна от посочената в сайта цена. Получавате продукт с нарушена опаковка. Получавате продукт с изтекъл срок на годност, без да сте предварително уведомен за това. В посочените по-горе случаи разходите по връщане са за сметка на сайта.

 

Сайтът не е регистриран оператор с лични данни и няма право да изисква такива, както и не носи отговорност за оставени такива. Предоставянето на личните данни се извършва доброволно от физическото лице, потребител на сайта. За извършване на доставка ние се нуждаем само от:
- Вашите имена;
- Вашия точен и пълен адрес за доставка;
- Вашия елефон за обратна връзка;
- Вашата електронна поща;
- Данни за фактура, ако желаете такава.  

Екипът на SPORTUNA.BG Ви предлага безплатна доставка при покупки на стойност над 69 лв.

При  поръчка под 69 лв. се заплаща фиксирана цена на доставката от 3.99лв.(до 1 кг.) на територията на цялата страна. Цената е специална и важи за клиентите на SPORTUNA.BG.

Поръчки направени в работни дни до 14:00ч. се обработват на същия ден, а след 14:00 на следващия. Поръчки направени петък следобяд, събота и неделя се обработват в понеделник. За доставката използваме услугите на RAPIDO.

 

Trust us handshake

Sportuna Ltd

Кой стои зад Спортуна?

Ние сме млади, предприемчиви и отговорни хора. Вярваме в това, което правим и то ни доставя голямо удоволствие! Европа вярва в нас! Ние държим на прозрачните отношения! Запознай се с нас!

Мирослав Генчев е Изпълнителния Директор на Спортуна. Мирослав Генчев

Бизнес Процеси

Анелия Димитрова отговаря за паричните потоци. Анелия Димитрова

Парични Потоци

Добромир Георгиев е търговския директор на Спортуна. Добромир Георгиев

Търговски Отношения

Николай Желязков е специалист Информационни Технологии. Николай Желязков

Специалист ИТ

Руми се занимава със социалните мрежи. Румяна Валентинова

Социални Мрежи и Кънтент Пъблишинг