SPORTUNA.BG предлага 5 продукта за засилване на имунитета!

 

 Номер 1: Витамини

 Витамините А, D и C както и минералите магнезий, цинк и хром имат жизнено  важно място в общите процеси протичащи в тялото и са от критично значение за имунитета на органзма. Подържайки нивата на тези елементи в норма, особено в комбинация с омега 3 ви гарантират добро здраве. На пазара съществуват продукти които съчетават тези елементи и много други само в една единствена таблетка.

 

 Номер 2: Трибулус Терестис

 Високото съдържание на цинк в тази билка с висока биологична стойност, подсилва имунната система и влияе положително върху синтеза на протеини. В комбинация с гинко билоба може да бъдете сигурни че здравето ви няма да бъде възпрепядствано по никакъв начин. На пазара съществува български продукт с ненадминато качество.

 

Номер 3: Котешки нокът

Котешкият нокът е естествен богат източник на биоактивни вещества с доказано мощно антиоксидантно действие.Той се използва при възпалителни процеси и намален имунитет, при отпадналост, силно изтощение, умора, артрит, ревматизъм и язвена болест.

 

Номер 4: Ехинацея

Ехинацеята е дълбоко, позната билка, която подпомага имунната система.

 

Номер 5: ПОЛИСОРБ ПЛЮС!

Хранителна добавка с ненадминати свойства и ползи за оганизма, доказан и изпитан във времето. Това е един от най-продаваните продукти в магазина ни и едиствения продукт с 100% удовлетворение на клиентите и положителна обратна връзка. Полисорб Плюс действа благоприятно на цялото тяло, укрепва имунитета, изчиства тялото от токсини и неутрализира вредното действие на свободните радикали!

 

Надяваме сме че сме били полезни в избора ви на хранителна добавка за укрепване на имунната ви система!