Contact

SPORTUNA.BG

Свържи се с нас

Форма за контакт

Често задавани въпроси

Тук обобщаваме най-честите въпроси към нас, както и друга важна за теб информация. Ако сме пропуснали нещо, не се колебай да ни питаш! Ние искаме ти да се чувстваш добре! Това за нас е най-важно!

Ние, хората, се превърнахме в консуматори. Слагаме в устите си всичко, което ни се прияде или допие...изливаме го вътре като все едно в боклукчийска кофа и не се замисляме - нали e вкусно, а то дори и не винаги е вкусно. Вътре във вафлата имало малко растителни мазнини
- “Знам ,ама пък, ако вземем да се лишаваме от всичко..”
си казваме и продължаваме да тъпчем.
“Нищо няма да ми стане от една вафла!”.
Дъвчeм дъвки без захар, още по-лошо - даваме ги на децата си да ги дъвчат
“за деца, без захар”,
а са пълни с аспартам, който сигурно и бавно ни убива. Зеленчуците и плодовете, които все по рядко ядем са с все по-лошо качество и с по-ниска биологична и витаминна стойност. Започнаха да се появяват вредни вещества дори и в тях. Безалкохолните напитки, колбасите, чипсовете, маргарините
…”Да, знаем за тях. От един път нищо няма да ми стане...”
това се повтаря всеки път. За пушачите и хората които обичат да си пийват алкохол коментара ни става излишен. Нека към този букет добавим и мръсния въздух, и ежедневните стресови ситуации, в които съзнателно или подсъзнателно организма ни попада.
Телата ни имат изострена нужда от хранителни елементи, повече от всякога друг път. Подберете внимателно храните си и добавките към тях, за да избегнете допълнителна доза цветя към "букета"...

 

30 дни право на връщане. Позволява се връщане на продукт/ти само и единствено ако не са разопаковани и ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост - запазен е техният добър търговски вид. При връщане на продукта/тите траябва да присъства оригиналнта стокова разписка и касова бележка, с която е/са доставен/и продуктът/тите; В случай, че върнатия/те продукт/и е/са с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, липсващи аксесоари, стокова разписка и касова бележка, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта/тите и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта/тите. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия склад и неговата проверка; Тази услуга не е валидна при покупка на едро (Корпоративни продажби); Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга (по злоупотребяващ начин).

 

Получавате продукт, различен от поръчания. Получавате продукт с различна от посочената в сайта цена. Получавате продукт с нарушена опаковка. Получавате продукт с изтекъл срок на годност, без да сте предварително уведомен за това. В посочените по-горе случаи разходите по връщане са за сметка на сайта.

 

Сайтът не е регистриран оператор с лични данни и няма право да изисква такива, както и не носи отговорност за оставени такива. Предоставянето на личните данни се извършва доброволно от физическото лице, потребител на сайта. За извършване на доставка ние се нуждаем само от:
- Вашите имена;
- Вашия точен и пълен адрес за доставка;
- Вашия елефон за обратна връзка;
- Вашата електронна поща;
- Данни за фактура, ако желаете такава.  

 

Начините за поръчка за момента са само през онлайн формата ни и през телефона. Скоро ще имаме и банково разплащане.

Екипът на SPORTUNA.BG Ви предлага безплатна доставка при покупки на стойност над 50 лв.

При  поръчка под 50 лв. се заплаща фиксирана цена на доставката от 3.99лв. на територията на цялата страна. Цената е специална и важи за клиентите на SPORTUNA.BG.