Какаови зърна, цели

Суровите какаови съдържат голям брой важни минерали, магнезий, мед, желязо, фосфор, калций и калий. Какаовите зърна оказват благоприятно въздействие на кожата ни, косата и растежа на ноктите, заради съдържанието на сяра.
Комсумацията на какаови зърна е препоръчително да става през първата половина на деня, заради възбуждащото им действие. Те са с висока хранителна стойност и създават усещане за ситост.
Доставка: най-късно 19.07.2018 (*има изключения)
Сигурен Доставчик
Гарантирано Качество
30 Дни Право на Връщане
Безплатна Доставка над 69лв
Фиксирана Доставка 3.99лв

Наличност: На склад

10,20 лв.

Подробности

Какаовите зърна са познати още от древността със своите полезни качества. В суровите какаови се съдържа голям брой важни минерали, магнезий, мед, желязо, фосфор, калций и калий. Какаовите зърна оказват благоприятно въздействие на кожата ни, косата и растежа на ноктите, заради съдържанието на сяра. Комсумацията на какаови зърна е препоръчително да става през първата половина на деня, заради възбуждащото им действие. Може да ги хапвате като междинно хранене, защото са с висока хранителна стойност и създават усещане за ситост. Препоръчителен дневен прием: 5 - 7 зърна самостоятелно или смесени с ядки.

Оценявате: Какаови зърна, цели

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Полезност
Качество
  • Споделете Вашето мнение

Допълнителна информация

Прием Не
Дози в опаковка Не
Съдържание Не
Възможни противопоказания Не
Съхранение Не
Производител Dragon Superfoods
Предопреждение Не