Д-маноза - бъбреци и пикочни пътища / D-MANNOSE 500mg 60 caps biovea

Спомага за нормалното функциониране на пикочния мехур и пикочните пътища. Предотвратява инфекции, облекчава сиптомите на цистит и спомага за лечение на инфекции, предизвикани от Е. Коли.

Доставка: най-късно 22.07.2018 (*има изключения)
Сигурен Доставчик
Гарантирано Качество
30 Дни Право на Връщане
Безплатна Доставка над 69лв
Фиксирана Доставка 3.99лв

Наличност: На склад

29,99 лв.

Подробности

Що е то Д-маноза?

Д-Манозата представлява естествен монозахарид и се среща в къпините, малините, прасковите, ябълките, ягодите, червените боровинки и някои билки. Тя участва в множество клетъчни процеси. Д-Манозата се прикрепя към бактериите по-здраво, отколкото те могат да се прикрепят към човешките клетки в пикочните пътища и пикочния мехур. При редовен прием се разпространява в целия уринарен тракт и обгръща всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната му стена и при уриниране бактериите се изхвърлят от организма. Поради това, Д-манозата е предпочитана хранителна добавка за хора, страдащи от проблеми с отделителната система, като цистит и други бъбречни заболявания.

Защо да приемате Д-маноза?

Според изследванията, тя облекчава възпалението при ревматоидни състояния, понижава кръвната захар и нивата на триглицеридите при диабетиците, намалява холестерола, помага при инфекции на пикочните пътища и цистити, може да помогне на пациенти с лупус, защото те страдат от недостиг на маноза. Още защитава организма от бактериални инфекции, влияе благоприятно върху уринарния тракт и подпомага детоксикацията на организма. 

Особено ефикасна добавка при наличие на Ешерихия коли - бацил, който се намира в долния чревен тракт, който нахлува в пикочния мехур и канал и се прикрепя към вътрешната им обвивка. Те се свързват с молекулите на D-манозата и когато съдържаща D-маноза кръв премине през бъбреците, голяма част от тях попадат в урината и така се изхвърлят навън. 

Накратко, Д-маноза на BIOVEA, спомага за:

  • Нормалното функциониране на пикочния мехур и пикочните пътища;
  • Предотвратяване инфекциите на пикочния мехур и пикочопроводните пътища;
  • Облекчаване симптомите при циститни възпаления и инфекции;
  • Естествения процес на пречистване на нашия организъм; 

Защо да изберете марката BIOVEA?

Продуктът на марката не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

BIOVEA следи за качеството на продуктите си във всеки етап от производствения процес: разработването на формулата, избор на суровината, тестване на продуктите, контролирано съхранение и транспорт. Тъй като ние се чувстваме също толкова отговорни за качеството, ефикасността и чистотата на продукти, които предлагаме, гарантираме на 100% вашата удовлетвореност от всяка покупка на BIOVEA.

Потребителски мнения

1 коментар(а)

на страница
Коментирано от Нина Дункова
Цена
Полезност
Качество
Давам 5 звезди за продукта. Имах болки в бъбреците, и след 3 седмичен цикъл се чувствам много по-добре. Болките направо отшумяха. Супер сте! (Публикувано на 23.11.2016)

1 коментар(а)

на страница

Оценявате: Д-маноза - бъбреци и пикочни пътища / D-MANNOSE 500mg 60 caps biovea

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Полезност
Качество
Цена
  • Споделете Вашето мнение

Допълнителна информация

Прием Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно на празен стомах с повече вода или според предписанието на лекар.
Дози в опаковка 60 дози в опаковка
Съдържание Д-Маноза 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.
Възможни противопоказания Бременни или кърмещи майки е добре да се консултират с лекар преди прием!
Съхранение На хладно, проветриво, сухо място,при стайна температура, недостъпно за малки деца. Да се съхранява в оригинална опаковка.
Производител BIOVEA
Предопреждение Не е лекарствено средство. Хранителна добавка, която не е заместител на разнообразното хранене.

D-Mannose на BIOVEA подобрява здравето на целия уринарен тракт: уретрата, пикочния мехур, уретера, бъбречното легенче и бъбречната паренхима. D-манозата подхранва здравословната флора, която населява мембраните на уринарния тракт и поддържа здравословния му баланс.