Масло от вечерна иглика - имунна система, сърце и кожа | Biovea EVENING PRIMROSE OIL 500mg 240 caps

Растението се е използвало от древни времена за лечение на настинки, грип и рани по кожата! Излечените масла от нега подпомагат дейността на имунната система и имат противовъзпалителни свойства. Подпомагат и състоянието на кожата и имат противотуморен ефект! Усилват детеродната способност у жените и облекчава симтомите на диабет и менопауза при жените.   

Доставка: най-късно 22.07.2018 (*има изключения)
Сигурен Доставчик
Гарантирано Качество
30 Дни Право на Връщане
Безплатна Доставка над 69лв
Фиксирана Доставка 3.99лв

Наличност: На склад

36,99 лв.

Подробности

Какво представлява маслото от вечерна иглика?

То е източник на линолова киселина и гама-линоленова киселина (GLA) . Тази мастна киселина, която обикновено се произвежда от организма, се трансформира от тялото в ейкозаноиди / хормоноподобни химикали/, които помагат за контролирането на процеси като възпаления, кръвосъсирване и синтез на холестерол.

За какво се използва маслото от вечерна трастика?

  • Облекчава симптомите на предменструалния симптом, като главоболие, депресии, раздразнителност.
  • Млечните жлези: намалява болката и чувствителността, свързани с предменструалния синдром и фиброзно-кистозните тъкани на гърдата. Предпазва от онкологични промени на гърдата; 
  • Oграничава симптомите на менопауза;
  • При бременност: Тялото се нуждае от есенциални мастни киселини за здравия растеж на плода. Маслото от вечерна иглика е прекрасен източник и трябва да се приема от майката.
  • Синдром на хиперактивност с дефицит на вниманието : Клиничните проучвания навеждат на мисълта, че децата с такъв синдром имат ниски нива на есенциални мастни киселини – както омега-6, така и омега-3 мастни киселини. Есенциалните мастни киселини са важни за нормалната мозъчна и поведенческа функция.
  • Висока кръвна захар: При нея се наблюдават отклонения в обмяната на есенциалните мастни киселини. Едно от тях е разстройство в преобразуването на линолoва киселина в GLA. Чрез допълнителен прием на масло от вечерна иглика може да се избегне това нарушение и да се даде на организма нужното количество GLA. При диабетици с невропатия, изследвани по време на прием на GLA, настъпват значителни благоприятни изменения в мускулната сила, праговете за горещо и студено, усещанията и рефлексите.
  • Сърдечно-съдова система: Ежедневният допълнителен прием на 3g GLA в продължение на 4 месеца редуцира нивата на триглицеридите с 48%, HDL („добрия”) холестерола се повишава с 22% и значително намалява общия холестерол и LDL („лошия”) холестерол.
  • Високото кръвно налягане - регулира нивата на кръвно налягане.
  • Остеопорозно състояние: подобрява обмяната на калция и запазват здрави костите. 

Защо да иберете продуктите на BIOVEA?

BIOVEA следи за високото качество на своите продукт през всяка стъпка от производствения процес: разработването на формулата, избор на суровината, тестване на продуктите, контролирано съхранение и транспорт. Ние сме отговорни пред вас и затова ви предлагаме най-доброто! .

Потребителски мнения

1 коментар(а)

на страница
Коментирано от Ирина Генчева
Цена
Полезност
Качество
От дълго време ползвам продукта. Болките в стомаха вече не са фактор и ви го препоръчвам. (Публикувано на 26.11.2016)

1 коментар(а)

на страница

Оценявате: Масло от вечерна иглика - имунна система, сърце и кожа | Biovea EVENING PRIMROSE OIL 500mg 240 caps

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Полезност
Качество
Цена
 • Споделете Вашето мнение

Допълнителна информация

Прием Да се приема 1 софтгел капсула до 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.
Дози в опаковка 80 дози
Съдържание Масло от вечерна иглика 1000mg (GLA - гама-линоленова киселина 45mg).
Възможни противопоказания Ако страдате от епилепсия или друг вид припадъци, имате шизофрения или сте бременна или кърмачка, консултирайте се с лекар, преди да започнете да приемате масло от вечерна иглика, тъй като би могло да причини странични ефекти!
Съхранение На хладно и сухо място, недостъпно за малки деца.
Производител BIOVEA
Предопреждение Не е лекарствено средство. Хранителна добавка, която не е заместител на разнообразното хранене.

Растението се е използвало още от древните индиански племена, като с него са лекували раните си от сраженията, заради силно изразените му противовъзпалитени свойства!

От 2001 г. BIOVEA е водещ производител и дистрибутор на висок клас здравни и козметични продукти. Те са доказано надеждни и качествени, като се ползват от стотици хиляди доволни клиенти по целия свят. Фирмената политика е да предостави най-добрите и иновативни добавки за здравословен начин на живот.