Колаген комплекс Naturalico Ultra Collagen Complex 60 Caps + Vitamin C

Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан в организма. Подпомага здравето на ставите и поддържа младия вид на кожата. С годините тялото намаля неговото производство и набавянето му чрез хранителна добавка е безвредно за организма! 


Нашата добавка колаген е произведен от американската компания НАТУРАЛИКО, която използва природин и чисти методи в производството му! 

Доставка: най-късно 21.07.2018 (*има изключения)
Сигурен Доставчик
Гарантирано Качество
30 Дни Право на Връщане
Безплатна Доставка над 69лв
Фиксирана Доставка 3.99лв

Наличност: На склад

42,00 лв.

Подробности

Ultra Collagen Complex комбинира трите основни типа колаген - I,II и III, за подпомагане здравето на ставите и поддържане младия вид на кожата за дълго време. Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма. Той е от изключително значение за състоянието на опорно - двигателния апарат, както и за кожата, косата и ноктите.

Колаген тип I представлява приблизително 75% от общото количество колаген в тялото. Той се съдържа в кожата, сухожилята, кръвоносните съдове, костите и вътрешните органи. Колаген тип I е отговорен за здравето на кожата и костите.

Тип II поддържа доброто състояние на ставните връзки и сухожилия.

Колаген тип III се съдържа в стените на артериите, кожата, червата и матката и заедно с колаген I са източник на деветнадесет от най-важните аминокиселини, необходими за растежа и поддържането на здраво тяло. Колагенът е богат на глицин, пролин и хидроксипролин, аминокиселини важни за естественото производството на колаген от организма.

Naturalico използва колаген, направен от чисти колагенови протеини, подложени на ензимна хидролиза. Това води до намаляване на молекулярното тегло и по-лесна абсорбация от тялото. С напредване на възрастта, изчерпването на количествата колаген може да доведе до отпускане на кожата, поява на бръчки и болки в ставите. Поради това, попълването на изчерпаните запаси колаген по естествен и безопасен начин е от жизненоважно значение, за да се поддържа доброто състояние на опорно-двигателната система, кожата, косата и ноктите. В допълнение, производителят НАТУРАЛИКО е добавил и витамин С, необходим за колагеновия синтез.

Оценявате: Колаген комплекс Naturalico Ultra Collagen Complex 60 Caps + Vitamin C

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Полезност
Качество
  • Споделете Вашето мнение

Допълнителна информация

Прием Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.
Дози в опаковка 30 дози (60 таблетки).
Съдържание Виж снимка номер 2 "Supplement facts"
Възможни противопоказания Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт
Съхранение На хладно и сухо място.
Производител Naturalico
Предопреждение Пазете от деца

Дори и червата ни имат нужда от колаген, за да са здрави! За съжаление, хората доста лесно губим колаген поради увеличаване на възрастта, тъй като производство му намаля! След 25 годишна възраст производството му намалява с 1.5% на година, след 40 колагена се изчерпва с по-бързи темпове от тези на производството му, а над 60 повече от половината ни наличен колаген е напълно изчерпан;

Колагенът се изчерпва и при хормонални промени; при хранене с много рафинирани храни, транс мазнини, захари и т.н.; при недосаттъчно количество прием на вода; при стрес; често излагане на слънце; при липса на витамин С и др!

Колагенъг се смята вече за новия продукт на века срещу състаряване, защото помага на кожата ни да регенерира, да е по-еластична и по-стабилна.

Колагенът реално е съставен от амино киселините glycine, proline, alanine & hydroxyproline, които помагат на кожата да забави процеса на стареене и контролирани изследвания потвърждават положителния ефект от него само след 8-12 седмици прием при доза от 2.5 до 4 грама на ден.

 Според някои медицински изследвания, когато човек започне да приема колаген, естественото производство на колаген в организма ни също се увеличава, но тялото има нужда от друг много важен елемент – витамин С.Затова и ние ви предлагаме добавка, в която колагена е комбиниран с витамин С!